maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ajatuksenvirtaa

Minkä nimissä tapetaan ihmisiä vailla tunnontuskia tälläkin hetkellä ja tehdään muitakin täysin ihmisyyden vastaisia raakuuksia? Uskonnon. Ihminen joka ei uskossaan horju pystyy tekemään ihan mitä vaan. Ei tarvitse venyttää moraalia, kun vain uskoo riittävän kovasti siihen että on itse oikeassa. Ihmisellä kiveenhakatun luja kokemus subjektiivisesta "oikeudesta". Kaikki ihmiset luulevat olevansa itse oikeassa - on henkisesti äärimmäisen rankkaa ymmärtää, että oikeastaan mitään ei voi tietää varmaksi - sitä voisi kuvailla jopa rajatilakokemukseksi. Sitten kun se rajatilakokemus tulee niin siihen pitää olla valmistautunut. Kertokaapa mulle, mikä on oikea tapa valmistautua siihen? Niin, ei ole yhtä oikeaa. Sen takia ei ole virallista ohjesääntöä asiaan.

Kokonaan uuden maailmankuvan rakentaminen vaatii identiteetin pirstoutumisen. Sen voi tehdä tahallaan itselleen tai vaikka toiselle ihmiselle. Kumpaakin voidaan pitää hyvänä asiana jos motiivi on riittävän hyvä. Silloin kun sen tekee tarkoituksella toiselle ihmiselle on kyse aivan äärimmäisestä henkisestä väkivallasta - aivopesusta. Ihmismielen toimintaa on ymmärretty todella kauan, ei tarvitse mitään modernia tietoa että voi näitä juttuja soveltaa käytäntöön. Sen takia on olemassa yliopisto - yliopiston funktio on poimia älyköt pois tavisten keskeltä ja tarjota heille mielekästä tekemistä ja suojaa loppuelämäksi. Filosofia on intellektuelli akateeminen avain. Sen kun tajuaa, pääsee yliopistoon.

Nykyään Internetin aikana ei vain käsitetä sitä miksi kaikki tieto ei voi olla kaikkien saatavilla. Siitä syystä Internet - maailman suurin toimiva anarkia - on erittäin pelottava paikka. Siellä nyt vaan on jumalauta salaista tietoa ihan julkisesti. Hölmöläiset elävät kuplissaan kuin hypnotisoidut suggeroiden itseään ajattelemaan "kaikki on hyvin", "kyllä minä tiedän" ja niin edespäin. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu se, että mitään ei saa ilmaiseksi, töitä on tehtävä. No - kaikki on suhteellista - lotossakin voi voittaa.

Kari Aittomäkeä on kielletty opettamasta rikoksentekoa. Mua ei ole vielä kielletty, mutta se päivä on varmasti edessä jos joku ei pikkuhiljaa herää ja ota puhelinta kouraan. Siellä vain tappelevat keskenään kuin possut tårta på tårta. No tämä possu syö hevosten kanssa ihmisten ruokapöydässä ja toteaa että mitäpä tuosta kun eivät paremmasta tiedä. Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Aukeneeko ajatukseni? Kysykää, jos jokin kohta jää epäselväksi.

Terveisin,
Osiriksen poika, Jeesus, Paholaisen neuvonantaja, Damien, Lemminkäinen, Väinämöinen, Saunatonttu, Bruce Lee, Michael Jackson, muutama suomalainen kuollut julkkis, Viides Elementti, Neo, Avatar ja Hullu Hatuntekijä

http://ryushin018.files.wordpress.com/2009/05/all_seeing_eye_usd.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti